Tisztelt Látogatók!
 

Az állandó kiállítást és a Látványtárat Önöknek készítettük, közös ügyünk, hogy sokáig fenntartható legyen.
Kérjük, vegyék figyelembe az alábbi szabályokat:

 

RUHATÁR
A ruhatár használata ingyenes és kötelező. Kérjük, hogy szíveskedjenek a ruhatárban hagyni a nagyobb méretű csomagot (30×40×20cm felett), hátizsákot, esernyőt, ételt és italt. Kérjük, ne vigyenek be olyan eszközöket, amelyek a látogatók, a munkatársak, a műtárgyak és az installáció épségét veszélyeztetik. Kerékpár, roller számára tároló az udvarban található.

 

FÉNYKÉPEZÉS, VIDEÓZÁS
Fénykép és videófelvétel személyes célokra engedély nélkül készíthető.

LÁTOGATÁS KISGYERMEKKEL
A kiállítás látogatható babakocsival, amennyiben a kisgyermek még nem tud önállóan közlekedni. A pelenkázó kulcsát a pénztárban lehet elkérni.

DOHÁNYZÁS
A Múzeum egész területén tilos a dohányzás.

AKADÁLYMENTESSÉG
A múzeum teljes akadálymentesítése folyamatban van, addig is jelezzék a látogatás előtt, milyen segítségre lenne szükségük. A vakvezető kutyák természetesen szívesen látott vendégeink.


A hangoskodás, szaladgálás zavarhat másokat, kérjük, legyenek tekintettel egymásra.

Köszönjük az együttműködést!

KÜLDETÉSÜNK

A Duna Múzeum célja, hogy az általános humán, természettudományos és műszaki ismereteket integrálva, a vízzel és más természeti erőforrásokkal való gazdálkodás különböző szempontjait bemutatva tudatosítsa a nagyközönségben a környezet-, klímaváltozás és vízvédelem iránti közös és egyéni felelősséget, kutatásaival és ismeretátadó tevékenységével segítse az egységes ökológiai szemlélet társadalmi méretű kialakítását.

HÍRLEVÉL

KAPCSOLAT >

T: 06-33-500-250

E: info@dunamuzeum.hu

© 2019 by Duna Múzeum

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now